En våning med kött och charkuterier, fina styckningsdetaljer, hela spädgrisar och dilamm, skinkor, korvar men även gris- och lammskallar och tjurtestiklar. En våning med fisk och alla möjliga och omöjliga sorters skaldjur samt en avdelning för frukt och grönt.
Dessutom besökte vi El Corte Ingles Gourmet Experience som är en delikatessaffär typ som Hemmagastronomi i Luleå eller DUÅ i Umeå. Bara det att den var enormt mycket större, som en normal ICA-butik ungefär. Fast här var det inga ICA-varor utan bara delikatersser.
Jag passade på att köpa med mig saker som går att ta med på flyget, lite konserver, torkad svamp osv. Nästa gång måste man bo i lägenhet så att det går att laga egen mat också!
En av alla fiskdiskar
Mrs. Mitchell med svärdfisk
Knivmusslor och boquerones
Två sorters bläckfisk
Torkad boletus-svamp (typ som karljohan)
Botarga, saltad och torkad rom från tonfisk och långa
"Fossiliserat havssalt" från Himalaya med tillhörande rivjärn
Supergod olivolja
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar